Loopbaanbegeleiding van consultant ‘medical devices’ Mieke Janssens

Catherine

  13 jaar in dienst, deed mijn job graag, beschouwde mezelf als een dankbare en loyale werknemer, maar toch ontbrak er iets waardoor ik steeds minder bevlogenheid ondervond in mijn job. Ik speelde wel met een aantal ideeën maar geraakte niet tot het punt van knopen doorhakken. Misschien was het tijd voor loopbaanbegeleiding… Omdat ik aanvoelde dat dit zou moeten …

Stefania Masia van ING departement Limburg

Linkie

De workshop was een succes: Cathérine voelde de groep meteen aan. We bleven letterlijk niet op onze stoel zitten, kleine opdrachtjes zorgden voor een lossere sfeer. Na elke opdracht vertelde Cathérine ons in mensentaal de wetenschappelijke uitleg achter het experimentje. Elk item werd bovendien samengevat in een soort slagzin, een kapstok om te onthouden wat je bijgeleerd had, bv “wat …

Ellen Mollu uit Kermt

Linkie

Nog steeds geen woorden om te beschrijven hoe ontzettend dankbaar ik je ben, Catherine. Ik had nooit kunnen denken dat ik ooit écht met zoveel plezier en goesting zou gaan werken. Mijn leven is echt veranderd door jouw coaching, op alle vlakken. Ik ben nu echt gelukkig. Bedankt!

Veerle Conings uit Lummen

Linkie

De loopbaanbegeleiding bij Catherine is ingevuld op maat van je eigen noden en wensen. Dit is bij haar geen holle slogan. Catherine heeft én de coachingskills, én de kennis van het professionele werkveld, én de kennis van wat energieverlies of bepaalde denkpatronen met je lichaam en geest doen.

Sofie Jetten uit Leuven

Linkie

Ik kreeg inzichten in mijn gedrag en in de persoonlijkheid van mijn medewerkers. Zo kan ik optimaal rekening houden met mijn communicatie en dit lukt écht geweldig! Alle teamleden waren positief en enthousiast.

Sofie Daniels uit Diepenbeek

Linkie

Ik ben heel blij dat ik de coaching gevolgd heb. Het was enorm boeiend en leerzaam. Ergens wist ik het, maar het kwam er niet uit. Dankzij jouw hulp zijn alle puzzelstukjes terug op zijn plaats gevallen en heb ik weer rust gevonden in mijn hoofd.

Renaat Swennen uit Hasselt

Linkie

Catherine is een zeldzame combinatie! Als coach is ze niet enkel professioneel ingesteld en empatisch, maar ook creatief en praktisch. Ze gaat nauwgezet na waar je talenten liggen en wat je precies wilt bereiken en doet dit op een heldere, persoonlijke manier.

Martine Jaspers uit Heusden Zolder

Linkie

Dit  zou echt iedere vrouw moeten doen! Het is een onvergetelijke ervaring en je krijgt een boost in je zelfvertrouwen. Het verhaal klopt helemaal : karakter,  kleuren en stijl hangen samen. Ik ben wie ik ben en dat is goed zo! Catherine is een zeer ervaren imagocoach die je met oog voor je persoonlijkheid zeer praktische en bruikbare tips geeft.