Over mij

Voordat ik startte als zelfstandige met Tools4yourTalent heb ik jarenlang gewerkt in verschillende functies in HR en sales, van consultant tot leidinggevende. Zo verkreeg ik een ruime kennis van de arbeidsmarkt en dankzij mijn contacten met diverse sectoren en functies weet ik welke concrete hindernissen je tegen het lijf kan lopen in de bedrijfswereld.

Als experte in talent- en leiderschapsontwikkeling is het mijn persoonlijke engagement om jou, als (hoogopgeleide) professional, stappen te laten zetten naar een positieve verandering in je leven.

Bij elke samenwerking is het mijn droom om jou te begeleiden en in het vinden en realiseren van jouw droom. Ik help je inzicht te verwerven in je talenten, waarbij we er met betrouwbare tools naar streven om deze talenten beter zichtbaar te maken, te ondersteunen en ook te beschermen tegen stress en burn-out.

Deze hernieuwde focus leidt zowel in je leven als in je werk naar meer energie, voldoening, balans en veerkracht.


In elk traject streef ik samen met mijn klanten
naar een waardevolle groei, waarbij ze in kleine en grote stappen
hun persoonlijke en professionele doelstellingen kunnen bereiken.

Mijn passie

Ik help je graag bij het vinden van een juiste job, het ontwikkelen van je talenten en het werk maken van je carrièrepad. Mijn jarenlange ervaring en positivisme wil ik inzetten om je te begeleiden naar een gelukkig en zinvol leven. Het geeft mij steeds heel veel voldoening om mensen te adviseren en hen meer zelfvertrouwen te geven.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen veel beter en met meer plezier en energie functioneren als ze hun talenten kennen, hier dagelijks op inzetten en ze continu blijven ontwikkelen.

Door leiderschap te nemen over je talenten, heb je de regie over je carrière en je leven. Verder ben ik non-stop bezig met allerhande opleidingen om mijn kennis en aanpak nog steeds te verbeteren. Werken met de ACT-methode en een diepgaande opleiding stress- en burn-outcoaching helpen mij bij een totale aanpak van efficiënte carriërecoaching.

In mijn vrije tijd …

geniet ik van de aanwezigheid van mijn gezin. Ik hou van reizen, kunst, en lezen (fictie en non-fictie).

Verder kan ik heel gelukkig zijn tijdens een goed gesprek met familie en vrienden (al dan niet vergezeld van een glaasje wijn) en geef ik workshops voor de stad Hasselt als ‘gelukscoach’ en als ‘styliste’ voor de moderoute.

Catherine Hoogmartens